Lidmaatschap / Kosten

Als jij ook lid wil worden van onze vereniging, kom dan eens langs op de lesavond. Op deze avond is het clubhuis open en kan je een inschrijfformulier op halen. Natuurlijk kan je ook bellen of mailen, dan kan het inschrijfformulier opgestuurd worden of iets anders afgesproken worden. Alle contactgegevens staan onder het kopje contact. 

Heb je verder nog vragen of opmerkingen over onze vereniging, mail ons of vul het contactformulier in.

 

 

Prijslijst lesgelden en contributie per jaar.


Als je bijvoorbeeld lid wordt met gebruik bak, komen de totale kosten per jaar op € 175,00. Dat is dan dus je contributie en de kosten voor het gebruik maken van de bak.

Ga je in de les rijden, dan mag je buiten de lessen om gratis gebruik van de bak maken.

Onderstaande bedragen zijn de volledige bedragen, inclusief contributie

 

 

Volledig
Donateurs € 25,00
Contributie € 35,00
Gebruik bak € 175,00
Gebruik bak half jaar € 135,00
Ponyles half uur € 200,00
Dressuur € 400,00
Mennen € 235,00

 

 

 

 

Ook is er de mogelijkheid om een lessend lidmaatschap te delen. Je rijdt dan bijvoorbeeld met z'n tweeën op 1 paard en gaat dan om de beurt naar een les toe. De kosten komen dan voor beiden op de helft van het lesgeld plus allebei de contributie.

 

Tussentijds aanmelden kan natuurlijk altijd. Je betaald dan naar gelang het jaar nog duurt. Wordt je bijvoorbeeld in mei lid, dan betaal je 7/12 deel van de contributie.

 

Wil je je lidmaatschap weer opzeggen, dan moet je afmelding voor 30 november van dat jaar bij ons binnen zijn wil je het volgende jaar geen lid meer zijn. Dit is dus hetzelfde als bij je KNHS lidmaatschap. Tussentijds in het jaar afmelden mag wel, maar je lidmaatschap zal tot het eind van het jaar duren.

 

 

Proeflessen :

 

Bij iedere instructeur van onze vereniging heb je recht op 2 proeflessen. Voor deze 2 proeflessen rekenen wij in het vervolg €20,00. Dat is dus €10,00 per proefles. Mocht je besluiten om lid te worden, dan wordt dit in mindering gebracht met je lesgeld.

 

Heeft u verder nog vragen over de prijzen, dan kunt u mailen met ons.